Uunilohi maistuu monelle ja on _todella_ helppo valmistaa, varsinkin tämä smetanalla maustettu lohi. - Sekoita kulhossa keskenään smetana, kuohukerma, puolet tuoreesta tillistä ja sitruunapippuri
Uunilohi. Nyt tein sunnuntairuuaksi vieraille lohen, jonka maustoin smetanalla ja sitruunalla, hautasin purjon alle ja koristelin tilillä… aivan siis perinteinen perusohje
jos smetana tuorejuusto seosta jää paljon yli tai sitä voi tehdä vähän ylimäärästä se on ihan ääääälyttömän hyvää esim kun sinne sekottaa katkarapua tai savustettua lohta ja laittaa ruisleivän päälle
Anna maustua hetki, Laita kastikkeen smetana ja mausteet kulhoon. 2 dl smetanaa. 2 dl smetanaa. Mä olin kirjoittanut kansioon tämän reseptin viereen sanan IHANAA ja liimannut vielä jonkun perhostarrankin siihen
Sekoita keskenään smetana, hunaja ja piparjuuritahna. 1 prk (120g) smetanaa. 1 prk (120g) smetanaa. Meillä molemmilla alkoi pieni myöhäinen kesäloma, jonka kunniaksi avomies lupasi hoitaa kokkauksen
Anna maustua hetki, Laita kastikkeen smetana ja mausteet kulhoon. 2 dl smetanaa. 2 dl smetanaa. Yksi uusi blogisuosikkini on ehdottomasti Eijan Kanapeet-blogi
Välillä tykkään tehdä ihan suola + pippuri lohta uunissa ja välillä upottaa koko komeuden smetanaan ja kermaan ja kaikkeen ihanan epäterveelliseen, mutta ah niin hyvään
Sekoita hunaja ja smetana ja valuta seos kalalle. 600-800 g lohi- tai kirjolohifile1 tl suolaahiukan mustapippuria1 tlk smetanaa1 rkl hunajaa3 rkl hienonnettua tilliä1-2 maustekurkkua