hulluina hurahdettu broilerin siipiin, koipiin ja rintaleikkeisiin. broilerin koipi- ja rintapalat. Glaseeraus sopii kuin nenä päähän broilerin paloille
Leikkaa broilerin rintaleikkeisiin lihapuolelle viillot. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30–35 minuuttia. 850 g maustamatonta broilerinrintaleikettä
Tällä kertaa kuitenkin kana oli paloina ja muhi uunissa koko aamupäivän, lisukkeeksi tein marokkoklangista kuskussalaattia, marokkolaista porkkanasalaattia, tsatsikia ja leipää
Jos tortillat ovat kovia, pehmennä niitä hetki mikroaaltouunissa. 500 g broilerin rintaleikkeitä. Paista uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut, koristele tuoreella korianterilla ja nauti kenties salaatin ja ranskankerman kera. 500 g broilerin rintaleikkeitä
Olen tuskaillut broilerin kasvatuksen epäinhimillisyyden kanssa. Vaikka broilerin syönti on meillä ollut aika satunnaista, kokonaan en ole siitä kuitenkaan pystynyt luopumaan