Joskus on sellaisia päiviä, kun ruoanlaitto ei juuri jaksa kiinnostaa. Silloin tarvitaan tälläisiä helppoja reseptejä, jolloin ruoka vaan kootaan vuokaan ja heitetään uuniin
Nosta broilerinkoivet uunivuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin tunti. Leikkaa korianterit ja kevätsipulit saksilla pienemmiksi, käytä myös korianterin varret
Corn Flakes -hiutaleilla kuorrutetut broilerinkoivet ovat klassikkoainesta. Eivätkä syyttä - maissihiutaleissa pyöritellyt broilerinkoivet ovat meheviä ja rapsakoita
Tänään oli oikeaa herkkuruokaa, ei sen kummempaa kuin uunissa paistetut broilerikoivet. Broilerinkoivet kuulostavat sanottuna arkisilta, mutta sitä ne eivät nyt olleet
Tarjoa sitruunaisten broilerin kanssa uunijuureksia, jotka kypsyvät kätevästi samassa uunissa. Nosta täytetyt broilerinkoivet uunivuokaan, ripottele pintaan suolaa ja mustapippuria
Hauduttelin myös uunissa currylla ja appelsiininkuorella marinoituja kanankoipia. Nekin ovat lapsuuden lohturuokaa, kanakeitto ja rasvaiset, pehmoiset broilerinkoivet
Minä tein tämän uunissa pari tuntia hauduttaen. Ota pata uunista ja poista broilerinkoivet. Peitä kannella tai foliolla ja hauduta 165-asteisessa uunissa parin tunnin ajan
Tarjoa broilerinkoivet kuumina, keitetyn riisin ja raikkaan salaatin kanssa. Pane koivet limittäin runsaalla voilla voideltuun reunalliseen uunivuokaan ja kypsennä noin 10 minuuttia, kunnes lihan pinta on kauniisti ruskettunut