Alexander ja Hanna Gullichsenin kirjassa Safkaa - Parempaa arkiruokaa on monia hyviä reseptejä ja viimeisin kokeilu oli Pintapaistettua lohta limetti-chililiemessä
Minun silmiini pintapaistettulohi osui postauksen muodossa Lyhyenä hetkenä-blogista. Tiedostan kyllä, että uunin keksimisen jälkeen on melkein kaikkea jo paistettu, mutta silti Jennin idea oli loistava
Aromaattiset Urtekramin luomumausteet ovat lohiannoksen pääosassa. Lohi maustetaan uudella jännällä ja helpolla tavalla, kuorruttamalla lohipalat eri mausteseoksissa paistamisen jälkeen
runsaasti paistettua sipulia, Rosamunda-perunaa ja munamaitoa. Pari päivää sitten päätin kokeilla jauheliha-pekonilaatikon tekemistä aiemmin julkaistulla lohilaatikon reseptillä
Lisää paistettu lehtikaali ja sekoita tasaiseksi. Lohi nyt ei sen kummempaa johdantoa tarvitse, tällä kertaa käytin kelpoa valmiskastiketta teriyakimarinadiin, jolla lohi sai pintaansa kauniin värin ja makuun ripauksen itämaista eksotiikkaa
Jos haluat kaaliin sipsimäistä rapsakkuutta, se kannattaa paihtaa uunissa, jolloin kaali kuivuu. Koristele annos runsaalla parmesaanilla ja nauti heti, sillä paistettu lehtikaali on kauneimmillaan heti valmistuksen jälkeen