Uunissa paistettua nieriää 2010 reseptejä

Uunissa paistettua nieriää

Paista kalat lähes kypsiksi uunissa, n. 1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuivaa kalat. 2. Leikkaa nahkaan viiltoja ja laita kalat uunivuokaan

Ugnsbakad röding, baked char, paistettua nieriää

Uunissapaistettuanieriää. Ugnbakad röding, baked char, paistettuanieriää. 4 pientä nieriää, kokonaista ja perattua. Paista uunissa noin noin 20-30 minuuttia, kalat ovat valmiita kun niiden selkäevä irtoaa helposti. Relaterat 4 pientä nieriää, kokonaista ja perattua
Kalaa alkukesän sunnuntailounaalle

Kalaa alkukesän sunnuntailounaalle

parsaa ja hollandaisekastiketta, (ruotsalaisia)varhaisperunoita, paistettuanieriää ja piparjuurikastiketta, jälkiruuaksi mansikka-valkosuklaamoussea