Gazpacho siis on maustettua, kylmään vihanneskeittoa, ja se voi suomalaisesta kuulostaa kummalliselle, tästä joko pitää heti, tai se vaatii hieman aikaa tottua sitä syömään, ja puolisoni ei vieläkään suostu sitä syömään, se yksi niistä harvinaisista joita hän ei syö vaikka miten kaikkiruokainen onkin
Palauta nyt soseutettu keitto blenderistä kattilaan ja lisää kaurakerma. Mitä jos on laiska ja tahtoo ruokaa, joka olisi kohtalaisen helppoa, nopeaa, halpaa ja suhteellisen terveellistä
Soseutetun vihanneskeiton voit valmistaa joko tuoreeltaan tai hyödyntää eilisiä jo kerran kypsennettyjä vihanneksia ja vihannekset antavat lukemattomia vaihtoehtoja mitä vihanneksia keittää ja soseuttaa ja jollei sinulla vielä ole omia suosikkeja voit kokeilla vaikkapa kurpitsakeittoa, parsakaalisosekeittoa, keltaista kukkakaalikeittoa, vihreää parsakeittoa, samettista maissikeittoa, uunissa paahdettua kukkakaalikeittoa, valkoista kukkakaalikeittoa, keltaista porkkanakeittoa tai Potage Jardiniérea, joka suomeksi tarkoitta puutarhurin vihanneskeittoa