1. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Keitä punaiset linssit melkein pehmeiksi kuudessa desilitrassa vettä, jossa on puoli teelusikallista suolaa, noin 20 minuuttia
1. Klimpit. Hienonna kardemumma morttelissa. Raasta tai jauha kuoritut karvasmantelit. Kuumenna maito kiehuvaksi ja lisää siihen kardemumma ja karvasmanteli
Tein tätä keittoa Korukeitaan teemapäivään, jossa tarjottiin tekemiäni sormisyötäviä asiakkaille. Olin suunnitellut tarjoavani paria kylmää keittoa pienistä kertakäyttöisistä mukeista
kylmä vihanneskeitto. Aikani Teneriffalla on nyt ohi. Syksyllä 2013 alkanut työsuhteeni Kanarian astrofysiikan instituutissa päättyi vuoden lopussa, ja tällä hetkellä ei ole seuraavaa työpaikkaa tiedossa
Gazpacho siis on maustettua, kylmään vihanneskeittoa, ja se voi suomalaisesta kuulostaa kummalliselle, tästä joko pitää heti, tai se vaatii hieman aikaa tottua sitä syömään, ja puolisoni ei vieläkään suostu sitä syömään, se yksi niistä harvinaisista joita hän ei syö vaikka miten kaikkiruokainen onkin