Vihanneskeittoja reseptejä

Vihanneskeitto kikherneillä

Vihanneskeitto kikherneillä

90 g sipulia puolikkaina. 2 valkosipulinkynttä. 10 g öljyä. 600 g vettä. 40 g tomattipureeta. 1-2 tl kasvisliemijauhetta

Intialainen vihanneskeitto

1. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Keitä punaiset linssit melkein pehmeiksi kuudessa desilitrassa vettä, jossa on puoli teelusikallista suolaa, noin 20 minuuttia

Vihanneskeitto mannaryyniklimppien kanssa

1. Klimpit. Hienonna kardemumma morttelissa. Raasta tai jauha kuoritut karvasmantelit. Kuumenna maito kiehuvaksi ja lisää siihen kardemumma ja karvasmanteli
gazpacho - kylmä espanjalainen vihanneskeitto

gazpacho - kylmä espanjalainen vihanneskeitto

Tein tätä keittoa Korukeitaan teemapäivään, jossa tarjottiin tekemiäni sormisyötäviä asiakkaille. Olin suunnitellut tarjoavani paria kylmää keittoa pienistä kertakäyttöisistä mukeista
Paprika-tomaattikeitto ja yrttilusikat

Paprika-tomaattikeitto ja yrttilusikat

Syksyn kylmät aamut ovat saaneet meidät kaivamaan pipot, kaulahuivit ja käsineet käyttöön. Kylmällä ilmalla lämmittää iloisen värinen c-vitamiini pommi, keitto jonka voi syödä vihanneskeittona tai soseuttaa samettisen pehmeäksi sosekeitoksi
Helppoa arkiruokaa: porkkanakeitto raejuustolla

Helppoa arkiruokaa: porkkanakeitto raejuustolla

Teen aika harvoin keittoja, vaikka ne olisivat mitä parhainta arkiruokaa. Yleensä olen tehnyt vihanneskeiton niin, että keitän vihannekset ja muussaan ne omassa keitinliemessään
PUUTARHURINKEITTO

PUUTARHURINKEITTO

Raikas ja terveellinen vihanneskeitto. Kaikki mitä läytyy puutarhasta kattilaan vaan. 1 sipuli. 1 porkkana

Minestronekeitto

1. Huuhtele, kuori ja puhdista sipuli, purjo, porkkana, perunat ja kaali. Leikkaa kasvikset ohuiksi viipaleiksi tai suikaleiksi
Pehmeä perunakeitto

Pehmeä perunakeitto

Peruna on pyöreä. peruna on soikea,. peruna on ruoka ihan oikea. Perunan kun suuhun vie. Siitä alkaa pitkä tie,
Puuro is back – arkipäivien ruokapäiväkirja

Puuro is back – arkipäivien ruokapäiväkirja

Tällä viikolla ruokailut on tuntuneet jotenkin helpommilta kuin ennen. Johtuu ehkä siitä, että tehtiin kerrankin vähän isommat ruokaostokset kerralla eikä kaupassa ole tarvinnut ravata joka päivä

Mitä Teneriffalla kannattaa syödä

Aikani Teneriffalla on nyt ohi. Syksyllä 2013 alkanut työsuhteeni Kanarian astrofysiikan instituutissa päättyi vuoden lopussa, ja tällä hetkellä ei ole seuraavaa työpaikkaa tiedossa
Keltainen Gazpachokeitto

Keltainen Gazpachokeitto

Kypsiä keltaisia tomaatteja, keltaista paprikaa, hentoja sellerinvarsia, kuorittuja valkoisia manteleita ja vaaleksi kuorittua kurkkua kaikki sulassa sovussa soseutettuna ja maustettuna jääkaapissa jäähdytettäväksi ihanaksi kylmäksi keltaiseksi Gazpachokeitoksi
Svarfvarsin gazpacho

Svarfvarsin gazpacho

Paloittele paprikat, tomaatit, kurkku ja sellerit. Hienonna valkosipulit ja chili. Pane ainekset monitoimikoneen kulhoon ja aja tasaiseksi