Nämä täytetyt paprikat saivat kylkeen vain vähän vihersalaattia ja maukas kasvisateria oli katettu. Alla olevasta ohjeesta riittää pääruoaksi kolmelle jollei neljällekin hengelle, mutta lisukkeeksi määrä kannattaa puolittaa
Annoksessa ollut vihersalaatti on omasta mielestäni selkeä kehityksen kohde. En ole monista pääkaupunkiseudun etnisistä ravintoloista aina täysin vakuuttunut
Olen myös huomannut, että salaatteihini kuuluu näin talviaikaan aika harvoin vihersalaatti, olen korvannut sen usein lehtikaalilla tai jättänyt laittamatta kokonaan
Lounaaksi se taas riittää vain 4-6 hengelle salaatin kera. Lämpimillä mausteilla maustettua suussasulavan mehevää paahdettua kanaa, sipulia ja mehukkaita aprikooseja rapean kullankeltaisen piirakkataikina sisällä
Pilko vihersalaatti, salaatti voi olla mieleisesi ,pilko kirsikkatomaatit, kurkku,ja vihreä paprika. Tästä riittää 4,-6 hengelle. Esilämmitä uuni 250. Säädä uunin lämpötila noin 150. 500g Jauhoista perunaa, keitä kypsäksi. 250. 500g Jauhoista perunaa, keitä kypsäksi
vihersalaattia, esim. Nosta liha sitten uunivuokaan (älä pese paistinpannua vielä), tökkää lämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan ja siirrä vuoka 150-asteiseen uuniin. Anna lihan paistua hitaasti, kunnes sen sisälämpötila näyttää 50 astetta