uunissa paahdettua ilmakuivattua kinkkua (tai pekonia) paistettua vihreäätankoparsaa. laita lautaselle ensin uunissa paahdettu kinkku/pekoni, lisää kuoritut parsat ja kaada lopuksi keitto lautaselle
Jollet pidä vihreästäparsasta, voit jättää sen yhtä hyvin pois. Ripoittele seos sitten piirakan päälle ja asettele keitetyt parsat pinnalle viimeiseksi
Keksin raikastaa täytettä myös vihreällä kardemummalla. Suolaisen ystäville – eli kaikille – oli tarjolla lajitelma erilaisia nakkeja ja makkaroita, kapriksella höystettyä perunasalaattia, feta-parsakaalipiirasta, valuviksi keitettyjä munia sekä pekoniin käärittyä parsaa
Itse olen parsan suuri ystävä ja pidän erityisesti vihreästäparsasta. Luonto heräsi vauhdilla ja oikein räjähti vihreäksi ja osan lehdistä melkein näkee kasvavan, jos katselee hiukan pidempään
Sitten vain tuorejuuston päälle vihreätparsat, reunojen voitelu munalla ja uuniin. Tähän parsapiiraaseen käytin Creme Bonjourin uutta pekoni & sipuli -tuorejuustoa
Pekoni-parsapiiras. Kuori parsa ja pilko paloisi. Pilko ja paista pekoni rapeaksi. Jäähdytä parsat kaatamalla kattilaan kylmää vettä, sekoita mozzarella ja pekoniparsan kanssa ja kaada seos piirakkataikinan päälle