Vihreätpavut maustevoin kera. Kaada valutetut pavut takaisin kattilaan, lisää sitruunavoi ja hienonnettu yrtti sekä pähkinät tai pinjansiemenet joukkoon
A. n. a. H. i. l. d. e. o. u. t. k. r. p. j. S. ä. y. m. v. s. h. ö. T. b. c. -. ,. M. U. E. N. V. I. R. Ä. P. 1. 9. 0. /. 2. g. (. 6. ). 3. 8. _. 5. L. K. _ l. k g. d l
1. Kuori perunat ja porkkanat ja pieni ne. Puhdista ja huuhtele purjo ja pätki se. Lohko tomaatit. 2. Pane perunat, porkkanat, purjo ja tomaatit keittopataan, kaada päälle vihannesliemi ja kuumenna kiehuvaksi
Kiehauta pavut suolalla maustetussa vedessä. Jaa fenkoliviipaleet ja pavut kahdelle ruokalautaselle, valuta päälle hieman oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa
Pilko kevätsipulit, erottele valkoiset ja vihreät osat erikseen. Lisää porkkanat ja pavut, sekä kevätsipulin valkoiset osat, keitä kunnes pavut ovat kypsiä ja porkkanat al dente
- Sekoita joukkoon myös vihreätpavut, pinaatti ja maissit. Olen kovasti yrittänyt lisätä kasvisruokien määrää arkiruokien joukkoon ja tämä onkin varsin oiva vaihtoehto esimerkiksi perjantain herkutteluun
Lisää pavut, kevätsipulit, korianteria ja limen mehua. Uulalaa miten vahvaa keitosta tulikaan. Laitoin kolme ruokalusikallista vihreää curryä ja kaksi olisi aivan varmasti riittänyt