Vihreä parsa ja parmankinkku reseptejä

Parsaa ja pekonia grillistä

Parsaa ja pekonia grillistä

kaunis vihreä lautaseni. Kapoiset espanjalaisetparsat ovat nyt vaihtuneet oikein tanakoihin unkarilaisiin
Lohta ja grillattua parsaa

Lohta ja grillattua parsaa

Lohi, parmankinkkujavihreäparsa ovat jonkinlainen ”match made in heaven”. Lohen ympärille kääräistään parmankinkkujaparsat terästetään sinappisella maustekastikkeella ja koko hoito kypsennetään grillissä
Eggs Benedict - uppomunia ja parsaa

Eggs Benedict - uppomunia ja parsaa

Minun suosikkini on vihreäparsa, mutta tämä onnistuu aivan yhtä hyvin myös valkeasta parsasta. Monet paistavat oheen myös pekonia, mutta tällä kertaa jääkaapissa sattui olemaan sopivasti parmankinkkua
Viikon raaka-aine (6): Parsa

Viikon raaka-aine (6): Parsa

Vihreänparsan voi kuoria, jos varret ovat paksuja, mutta se ei ole välttämätöntä. vihreääja valkoista
Vappuruokaa

Vappuruokaa

Vihreäparsa kuuluu keväällä ja alkukesällä ruokavalioomme säännöllisesti, vähintään kerran viikossa
Kevään superherkku on täällä!

Kevään superherkku on täällä!

Vihreäparsa kypsyy nopeammin kuin vaalea, ja kypsyyden voi kokeilla varsien tyvestä haarukalla. Jos onnistut saamaan käsiisi tuoretta kotimaista parsaa, niin vihreänparsan kuorta tuskin tarvitsee edes kuoria

Raaka-aineet annettu 4 ruokalajia

Kuha, Ruusukaali, VihreäParsa, Kaakao, Lime, Salottisipuli, Parmankinkku, Parmesan, Mansikka, Kirsikka, Ananas ja Salvia