Kakun ja sokerimassan väliin laitoin voikreemin, jonka ohjetta onkin kyselty jonkun verran. Kakun alle voi laittaa myös marenkivoikreemin, joka on hieman työläämpi valmistaa, mutta monen mielestä paremman makuinen
voikreemi. se pitää sokerimassan paikallaan ja estää kosteuden siirtymistä kakusta sokerimassaan. Leikkaa ylimääräinen sokerimassa reunoilta pois samalla painaen reunaa kakun alle
Kakun päällä marsipaani ja marsipaanin alle laitettu voikreemi. 2,5 dl Flora vispi250 g maitorahkaa2 rkl vaniljakreemijauhesokeria mauksipuoli purkki mustikka hilloa eli noin 250gmustikoitaKostutetulle pohjalle ensin hillo, sitten kermarahkaseos ja mustikat
Anna kiehua hiljalleen muutamia minuutteja, kunnes seos muuttuu hiukan paksummaksi. Kuppikakkureseptin jälkeen löydän ohjeet pursotettuun ruohoon, eli kinuskivoikreemiin
Kakku on hyvä päällystää kermavaahdolla tai voikreemillä hyvissä ajoin ja antaa kohmettua puolisen tuntia pakastimessa ennen massalevyn asettamista sen päälle
Päällys on marsipaania ja marsipaanin alla on ohut kerros voikreemiä. Laitoin voipaperin ohueksi kaulitun valkoisen sokerimassan päälle (kynäjälki ylöspäin) ja varovasti piirsin marsipaanityökaluilla ääriviivoja sekä hahmon muita osia
Kakun pinta oli niin mureneva, ettei voikreemin levittämisestä meinannut tulla mitään. Kun kreemi oli kutakuinkin levitetty, alkoi vaikeudet sokerimassan kanssa
Sokerimassanalle kerros limemehulla maustettua voikreemiä tasoitteeksi ja eristreeksi. Eteenkin jos kakku joudutaan pakastamaan, niin nimenomaan voikreemi täytyy laittaa massan alle