Creme faichen sijasta voisi varmaankin laittaa myös muita juustoja, esimerkiksi paahdettu vuohenjuusto tai mozzarella sopisivat keittoon kuin nakutetut - täytyykin kokeilla sitä ensi kerralla
Pekonikin toimisi varmasti hyvin tai vaikkapa vuohenjuusto. Joulunodotusherkuttelut ovat taas edenneet siihen pisteeseen, että välillä täytyy tehdä vähän kevyempää ruokaa (ja piilottaa jauhopussit ja leivontaohjeet)
6 hengelleKerroksittain valkoista kastiketta, lasagnelevyjä, tomaattikastiketta, pakastepinaattia (noin 600g) ja vuohenjuuston palasia (noin 300g). timjamia, basilikaa, meiramia, sitruunapippuria, mustapippurirouhetta, valkosipulijauhetta, sipulijauhetta) 2-3 rkl sokeria 1) Silppua sipuli ja valkosipuli pieneksi, kuullota oliiviöljyssä kattilassa 2) Lisää joukkoon tomaattimurska sekä liemikuutiot ja keitä seosta hetki 3) Mausta keitos mausteilla, silputulla tuorebasilikalla ja oliivisiivuilla 4) Lopuksi lisää joukkoon purkki smetanaa tai ranskankermaa sekä pehmennä makua sokerilla 5) Lasagnea tehtäessä paista ja mausta jauheliha ja sekoita tomaattikastikkeen joukkoon 6) Voi syödä myös sellaisenaan tomaattikeittona tai käyttää kastikepohjana esim pitsaan tai pastakastikkeisiinValkokastike (Béchamelkastike). HERKKULASAGNE (tavallinen)Itse laitan lasagneen lasagnelevyjen väliin itse tehtyä tomaattikastiketta (ohje yllä), jonka sekaan laitetaan paistettu ja maustettu naudan paistijauheliha (400g) sekä bechamel-kastiketta
Pekoni, vuohenjuusto & rosmariini pizza. Italialainen tomaattikeitto. Ohje löytyy alhaalta. Levitä tulista tomaattikastiketta pohjan päälle, lisää silputtu pekoni, murustele vuohenjuustoviipaleet ja lisää päälle tuoretta rosmariinia