Salaattina taas suosittelisin tähän jotain hieman mausteisempaa, kuten Rucolaa, vesikrassia tai vuonankaalia jotta annos saa enemmän särmää ja syvyyttä
Ensinälkä taltutettiin “frittata al spinacio sul pane e salsiccia”, Suomalaisittain pinaattimunakasta oliiviöljyssä paahdetun patonkiviipaleen päällä, paistettua salsiccia makkaraa, ja vihannesosastoa edusti halkaistu kirsikka tomaatti, ja vuonankaali “nuppu”
Lisäksi olisi ollut kiva laittaa vaikka rucolaa, vuonankaalia, tai esimerkiksi herneenversoja. Mielestäni hyvin riiputettu marmorientrecote on ehdottomasti parhaimmillaan aidossa hiiligrillissä grillattuna, mutta kyllä se näin talvella paistettunakin kelpaa
Vastaavia salaattisekoituksiin sopivia kasveja ovat vuonankaali, pinaatti ja kähäräendiivi. Salaatit korvaavat hyvin lounaan, kun niihin lisätään proteiinia
vuonankaali, viininsuolaheinä ja jääsalaattia tai herneenversoa, jota itse käytimme). . Rapukausi tuli ja meni
Peukalo sopassa
Laita lihan päälle kourallinen sikurisalaattia johon olet lisännyt vaikka hieman vuonankaalia tai rukolaa ja sitten laita paistetu tatit ja viimeiseksi vuole veitsellä parmesanista ohuita viipaleita ja kaada vinegretteä kaiken päälle ja tarjoa välittömästi
vuonankaalia. levitä rucola, vuonankaali, puna mangoldi ja pinaatti laakealle vadille. Pari viikkoa sitten minulla oli ilo osallistua Lihatukku Tammisen isännöimään iltaan, jossa saimme toimitusjohtaja Pasi Tammiselta rautaisannoksen tietoa heidän toiminnastaan ja tuotteistaan