100 g vuonankaalia. Reseptin tarjoaa. Poista reunat leivistä ja leikkaa ne kuutioiksi. Pese salaatit. Leikkaa pekoni pieneksi ja paista pannulla ruskeaksi
Salaattina taas suosittelisin tähän jotain hieman mausteisempaa, kuten Rucolaa, vesikrassia tai vuonankaalia jotta annos saa enemmän särmää ja syvyyttä
iso kourallinen vuonankaalia tai pinaattia. Alkukevääseeni on kuulunut kevennetty kasvisruoka. Olen nauttinut uusista mauista ja opetellut kokkaamaan uusia ruokia
lämmintä vuohenjuustoa, omenaa ja vuonankaalia. Asettele lautasille vuonankaalia, ohueksi viipaloitua ja omenamehussa marinoitua omenaa, valuta muutama pisara balsamicosiirappia ja hyvää öljyä kastikkeeksi
joku kiva salaattisekoitus tai vaikka kourallinen vuonankaalia, silputtuja yrttejä jne. Lisää lautaselle unijuuresten ja vuohenjuuston seuraan esimerkiksi marinoituja linssejä, vuonankaalia tai muuta salaattia ja vaikkapa granaattiomenan siemeniä