Lihan on tarkoitus hautua todella ylikypsäksi ja pehmoiseksi. Ekaksi tein samantapaista mitä tämä ruoka, vaan toisaalta tämä oli ihan erilaista, koska liha oli niin erilaista
Kun haluaa ylikypsänlihan mahdollisimman onnistuneeksi, on sen tekoon varattava noin kolme päivää. Tällä yleisreseptillä loihdit juhlapöytään, ylikypsäksi niin niskan, potkan, paistin jne
Taputtele kuivaksi talouspaperilla ja laita liha paistovuokaan / kasariin. Ylikypsä possu on ehdoton suosikkini nykyään tacojen väliin, possun kaveriksi vaan vähän kirpakkaa kaalisalaattia, korianteria, limeä ja avokadoa
Nyt minusta oli kuitenkin korkea aika kaivaa pala pakastimesta, joten päätin tehdä ylikypsää naudanrintaa vähän helpomman kautta uunissa - sitähän voisi tarvittaessa jatkojalostaa vaikkapa lisämaustamalla ja savustamalla jo kypsennettyä lihaa
Ajattelin hyödyntää marttamaisesti edellisen päivän karitsanlihan. Valmistin liha-makaroonilaatikon. Tätä ohjetta voi muuttaa sen mukaan, miten paljon sinulla on lihaa jäljellä
Ylikypsäliha on meillä lasten suurta herkkua ja versioita onkin tullut tehtyä vaikka kuinka monta. Nosta lihat takaisin pataan ja sekoita hyvin liemen joukkoon
Luonnollisesti liha käytetään kokonaan. Kinkku paistetaan reilusti ylikypsäksi. Klassisin joulun jälkeinen keitto on tietysti hernekeitto, johon lihaisan luun vai laittaa kiehumaan, ja luussa kiinni olevat lihat saa helpommin irrotettua keiton joukkoon
Pihvi on ylikypsä kun, kaikki lihaneste on haihtunut ja pihvi on kuiva. Tässä artikkelissa paneudun lihan valitsemisesta, sen valmistukseen, käymme läpi myös pihvin leikkuun, fileen renssaamisen ja monia hyödyllisiä vinkkejä matkan varrella kohti täydellistä pihviä
Lämpötila ei saa olla yhtään korkeampi koska, silloin lopputuloksena on ylikypsä mureke. Monasti kebabin tekoon minut innoittaa juurikin ylipääsemätön jauhelihatarjous ja sellaiseen törmäsin tuossa ennen joulua