Peuranpaisti punaviini-timjamikastikkeessa Jos teen liharuokaa, kokkaan yleensä jotain pitkään haudutettua, koska ylikypsää on vaikea pilata ja se maistuu aina hyvältä Savusuolaa
Lihaisa pata Tämä lihapata, jonka ohje on Jukka Blomqvistin ja Auri Hakosen Keskiajan keittiön salaisuudet -kirjasta, sopi täydellisesti pakastimen tyhjentämiseen Ketun keittiössä
Ylikypsä lihapata / viikonlopun helpoin herkku Viikonlopun helpoin (ja maukkain) herkku on ylikypsälihapata kasslerista. Ylikypsä kasslerpata (4 annosta) Kannen alla
Viikunahilloke juustoilleYlikypsäksi haudutettua porsaan kassleria. Lihapata. ▼ . kesäkuu. (83). Lipstikkaa. Karitsanlihapullat, muusia ja mummonkurkkuja Kannen alla
Pitkään haudutetut porsaan posket portviinikastikkeessa Kastikepohjassa käytetyt vihannekset ja omenat sulautuvat mausteiden kanssa ihanan tumman kiiltäväksi, hivenen makeaksi peitoksi lohkeavan ylikypsäksi haudutetulle lihalle Masutoaitemu
AvocadojäätelöäYlikypsäksi haudutettua porsaan kassleria. Lihapata. ▼ . 2013. (87). kesäkuu. (85). Avocadojäätelöä. Taste of Helsinki Kannen alla
Mustikkashotti (alkoholiton)Ylikypsäksi haudutettua porsaan kassleria. Lihapata. ▼ . kesäkuu. (83). Lipstikkaa. Karitsanlihapullat, muusia ja mummonkurkkuja Kannen alla
Pietarin muistelot Oikeastaan ylikypsä liha ei ole sitä milloinkaan. Tämänkin tein jo edellisenä iltana valmiiksi, sillä lihapatahan vain paranee pitkästä kypsyttelystä ja uudelleen lämmittelystä Happylobster
Ylikypsä entrecôte a la pot-au-feuLihapata syödään syvältä lautaselta haarukalla, veitsellä ja ruokalusikalla. Kuori ja paloittele vihannekset samankokoisiksi Elisa.net
Hirven potkaa portterissa ja mokkaista palsternakkaa Paahda sitten pannulla (tarvittaessa lisää tilkka öljyä) hieman väriä sipuleihin ja juureksiin ja kippaa nekin lihapataanAhmija