Sanotaan, että Amerikassa kaikki on suurempaa, mutta pannukakun kohdalla se ei pidä paikkaansa. Kotoinen uunipellillä paistettava pannukakkumme on jättiläinen verrattuna amerikkalaisiin, jotka ovat pieniä, pyöreitä ja kuohkeita
Related PostsVahinkolaukaus – Tarte Tatin -pannukakkuNeljä vuotta, neljä kynttilää – mustikkapannukakut ja vaahterasiirappivoiOnko hyvä elämä täydellinen suoritus
maitoon tehty kaurapuuro vai kaura-banaani-pannukakut. Pannukakut sen sijaan kyllä kelpaavat ja ne poika syö marjojen kanssa itse veitsellä ja haarukalla
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. 2. Sekoita kuivat aineet keskenään. 3. Sekoita maito ja piimä keskenään. 4. Sekoita muna-sokeri vaahdon joukkoon vuorotellen kuivia aineksia ja nestettä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.