ARONIAMEHU. ARONIAMARMELADI1 l marja-aronioita½ dl vettä2 dl hillo-marmeladisokeria½ dl sitruunamehua (tai ½ dl sitruunalikööriä)Lisää huuhdellut marjat kattilaan vesitilkan kanssa ja keitä puolisen tuntia
T. o. i. s. e. t. a. p. k. j. l. v. m. n. ,. g. z. c. h. y. ö. A. r. u. ä. M. G. 1. 0. 4. 3. 2. b. L. d. P. S. R. 8. N. E. J. I. f. w. C. B. q. x. -. '
/. J. a. j. o. t. i. n. e. k. r. u. p. m. f. s. d. h. y. ä. K. l. N. ,. M. Y. v. T. P. b. 2. 1. 5. 0. g. ½. 3. ö. 9. R. V. L. S. °. C. 8. H. t l. R o. d l
korppujauhoja / mannaryynejä / gluteenitonta vehnäjauhoatuorekelmuaLeivo sokerikakku. * * *An old-fashioned jelly cake is a beautiful treat for any party
2 1/2dl vettä. Taita oikeasta reunasta 1/3 levystä keskelle päin. Taita vasemmalta 1/3 levystä keskelle päin niin, että taikina on kolmin kerroin. Fold 1/3 of the sheet from the right edge to the middle. Fold 1/3 of the sheet from the left edge to the middle so that the sheet is threefold. First cut approx 8,5 X 8,5 cm sguare and then cut from the corners to the centre approx 4 cm so in the middle will be 2 x 2 cm square to plum jelly). 2 1/2dl vettä
En tahtonut isoa ”jelly” massaa, vaan vähän sutia sinne tänne…. Pyydettiin kesäloman alun ja synttäreiden kunniaksi kahta kiivi-mansikka täytekakkua kermapursotuksin
En tahtonut isoa ”jelly” massaa, vaan vähän sutia sinne tänne…. Pyydettiin kesäloman alun ja synttäreiden kunniaksi kahta kiivi-mansikka täytekakkua kermapursotuksin
Chokeberry (Aronia melanocarpa). Vuosi alkaa syksystä. Loman jälkeen palataan töihin, koulut ja. harrastukset alkavat, alkaa pitkän, pimeän ja kylmän talven odotus
Saati sitten jos lähdet isoille kaupoille, Prismaan/Cittariin tai miksei vaikka lisäravinnekauppaan, siellä valikoimissa on useita kymmeniä erilaisia patukoita
Heat the juice and jelly sugar in a small saucepan. 1 1/2 dl jelly sugar. 1 1/2 dl hyytelösokeria. 1 1/2 dl di zucchero gelificante. 1 1/2 dl jelly sugar. 1 1/2 dl hyytelösokeria. 1 1/2 dl di zucchero gelificante
As a dessert we had sea-buckthorn savarin, pudding and jelly. Suurin osa näistä ohjeista muokattu Viini & Ruoka -lehden 11/2010 numerosta. This dish was originally from the magazine Viini&ruoka (11/2010), did quite a lot of variatons, though
Tastes the best when served with mint jelly. Karitsanpaisti oli ehdoton hitti meidän pääsiäispöydässä. Se on helppo valmistaa ja kokillakin jää aikaa seurustella vieraiden kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.