Hedelmäinen waldorfinsalaatti W. a. l. d. o. r. f. n. y. k. s. i. e. m. p. t. V. ä. j. u. v. h. ,. Y. H. w. 6. 3. 2. 1. 5. 0. g. (. 7. ). ö. ½. &. K. S. t l Mustikkasuu
se avokadopasta Avokadoa käytetään vielä suhteellisen vähäisesti ruoanlaitossa, mutta nyt jokaisella on hyvä syy sitä opetella käyttämään gourmeta(ko)
Englantilais-Espanjalaista possua Ilmojen viiletessä alkaa tehdä mieli lämpimiä pataruokia. Mielitekoa lisää se, kun kaupan lihahyllyllä katsoo hintalappuja G-Astronomiaa
Moskovan pataa Mysi Lahtista tapaillen Tämä resepti on ilmestynyt vuonna 1993 Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä. Mysi Lahtinen kirjoitti silloin kuukausiliitteeseen ihania reseptejä Hiidenuhman keittiössä
Uusi pata O. s. t. i. m. e. l. j. o. u. a. h. k. L. C. r. '. n. d. v. p. ,. -. ä. P. b. g. ö. 1. 0. /. 2. 5. K. y. E. 8. (. ). 7. *. 4. 6. f. S. R. T. J. d l Ketun keittiössä
Täydellisen samettinen kyssäkaalisosekeitto H. y. v. ä. r. u. o. k. a. ,. p. e. m. i. l. s. n. j. T. h. K. t. A. d. 1. 7. 5. g. /. 2. c. (. ). 4. f. P. L. d l Mamma rimpuilee