8 annosta POHJA 1/2 prk 125g maitorahkaa 125 g voita 2 dl fin mixin gluteenitonta hienoa jauhoseosta (tai sama määrä vehnäjauhoja) 1 tl leivinjauhetta TÄYTE 200 g palvikinkkua tai kinkkusuikaleita 1 pussi (150g) valion emmental raastetta tai muukin juusto toki käy oikein hyvin 3 munaa 1 prk (2dl) valion ruokakermaa 15% 1 dl maitoa 1/4 tl jauhettua mustapippuria 1/4 tl paprikajauhetta 1/2 dl tuoretta persiljaa tai kuivattua hieman vähemmän Sekoita maitorahka ja pehmeä voi
Tein perheelle iltapalaksi kinkkupiirakkaa. Pohjana helppo kaurainen piirakkapohja, täytteenä kinkkua, persikkaa, paprikasuikaleita, Kotigastronomin kuivattua tomaattia sekä toisessa piirakassa aurajuustomurua ja toisessa fetajuustoa
Leivoin nämä patongit noin vuosi sitten. Ohje on Melian Monta hyvää hiutaleista-reseptivihkosesta. Tein näistä patongeista myös subi-tyyppisiä täytettyjä patonkeja