Itse tein tänään rapeaa ja maukasta mysliä, jotka laitan pieniin purkkeihin. Hyvin moni miettii tähän aikaan, että mitäs niille opettajille, tarha- tai kerhotädeille antaisi lahjaksi
Jo jonkin aikaa sitten sain tutkittavakseni Olgan pullakirjan (Olga Temonen, Tammi). Koska olen aina ollut sitä mieltä, ettei oman sukumme pullataikinareseptiä voita mikään, olin aika skeptinen sen suhteen, voisiko tästä kirjasta löytyä kelvollista kilpailijaa
Syön usein aamuisin mysliä, mutta kaupan valmismyslit ovat usein liian käsiteltyjä ja sokerisia, joten päätin tehdä itse terveellistä mysliä, josta tiedän varmasti mitä siinä on
Lueskelin viime viikolla Annan blogia ja Anna oli tehnyt mysliä itse. Koska mekin syödään usein iltapalaksi jugurttia hedelmien ja myslin tai granolan kanssa, ajattelin myös itse testata tuota myslin tekoa
Viimeksi tein mysliä näin. 15minuutiksi, mutta kääntele mysliä kuitenkin vähintään viiden minuutin välein, sillä se palaa herkästi. 15minuutiksi, mutta kääntele mysliä kuitenkin vähintään viiden minuutin välein, sillä se palaa helposti
Tosin tässä aamiaisessa ei ole tätä paahtamaani mysliä, vaan. kuvassakin vilahtavaa kaupan mysliä. Eipä näytä mysli kovin värikkäältä, raaka-aineet sen tekevät, ovat värittömiä
12-16 palaaValmistus noin 3 tuntia + vuorokausi kakun hyytymisen aikaaRaparperihillo. 5 keskikokoista vartta raparperia1 iso appelsiini1 ½ dl sokeriaKakkupohja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.