Halusin yhdistää porsaan, appelsiinimarmeladin ja Ras el hanout -mausteseoksen. En ehkä käyttäisi kirpeää kaupan marmeladia, mutta ainakin tuo ihana omatekemä maustoi porsaan hienosti
Tänään tein marinoitua porsaanulkofilettä ja lohkoperunoita. Porsaanulkofile uunissa. Noin 800g pala porsaanulkofilettä. perunat kypsennetään uunissa, tässä tapauksessa yhdessä porsaan fileen kanssa, eli 125 asteessa reilu tunnin ajan. Noin 800g pala porsaanulkofilettä
Citymarketista loppuviikon tyrkkytarjouksesta löytynyt porsaanulkofilee taipui kahteen ateriaan, eilisiin Barbaarin paistamiin pihveihin ja tämän päivän uunipaistiin
kokeiluna savustettiin porsaanulkofileetä ja erilaisia kasviksia. Savustettu porsaanulkofilee. 5 kg pala possun ulkofileetä. 5 kg pala possun ulkofileetä
reilu kilo porsaanulkofilettä. 1 dl parmesaaniraastetta reilu kilo porsaanulkofilettä. Meillä on täällä saaressa vain yksi pienehkö kauppa, joten välillä siis joutuu soveltamaan, kun kaikkia tarvikkeita ei ole saatavilla, ei varsinkaan sunnuntaiaamuisin, kun kauppa on kiinni
800 g porsaanulkofilee·100 g salaattijuustoa kuutiona·1 dl oliiveja viipaleina·1 dl aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna·suolaa·mustapippuria·öljyä ja voita paistamiseen·cocktailltikkuja tai puuvillalankaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.