Juustoinen kylmäsavulohipiirakka & gluteeniton piirakkapohja
Vihreässä Keittiössä
Vihreässä Keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • pohja
  • 1 dl Jytte tummia jauhoja (sisältävät psylliumia, joten jos vaihdat toisiin jauhoihin, saatat tarvita hieman psylliumia sitkon aikaansaamiseksi)
  • 1 dl tummia riisijauhoja
  • 1 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 1 tl merisuolaa
  • täyte
  • 100-200 g kylmäsavulohta
  • 1/2 parsakaali (tai yksi "oksa")
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 pallo mozzarellaa
  • 200 g creme fraichea
  • 1 rkl bulgarianjogrttia
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • valkopippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.