Edellisestä raakakakusta on aikaa jo kuukausia, ja nyt teki mieli taas väsätä moinen. Tällä kertaa halusin jotain kirpeää ja raikasta ja mieleen tuli heti kiivi
Ensimmäinen keikautusyritys. Ei tullut kyllä nätti, mutta maistu se kuitenkin. Virhe tapahtui lähinnä taikinan levitysvaiheessa kun läiskäytin koko taikinan raparperin päälle ja raparperit luiskahti lähinnä vuoan sivuille, toisaalta raparperia olisi voinut olla myös enemmän
Kerrankin tein ihan oikeeta ruokaa, ja onnistuin siinä jopa jotenkin. Pitäis kyllä opetella useemminkin tekemään, kun mulla jää se lämpimän ruoan syöminen yleensä siihen yhteen, kahteen kertaan viikossa
Valmistuneille ylioppilastovereilleni tein pienet lahjat kuppikakkujen muodossa. Taiteilin kuppikakuille sokerimassasta lipat, että ne muistuttaisi ikään kuin ylioppilaslakkia, en nyt osaa oikein sanoa muistuttiko kuitenkaan, mutta maku oli hyvä
Näitä oon tehnyt joskus 16-vuotiaana viimeksi, suurimman korea innostukseni aikoihin. Ihan sattumalta tuli vastaan täällä, ja muistin kuinka hyviä nää olikin
Osallistuin tällä itse koostamallani reseptillä Pandan leivontakilpailuun, oli hauska päästä kokeilemaan itse reseptin kirjoittamista lähes alusta loppuun
Kokeilin tänään suolaista piirakkaa pitkästä aikaa, tarkoituksena oli tehdä gluteeniton versio, mutta pieni lähikauppamme ei myynyt psylliumia tai gluteenittomia jauhoja jotka sisältäisivät sitä
Ensimmäinen kokeilu kuppikakkujen saralla. Ihan normi muffinsseja olen kyllä tehnyt vaikka millä mitalla, mutta näissä kuppikakuissa uutta oli ainakin kuorrutusosuus