Sen jälkeen tulee loppuelämän kestävä elämäntapa jossa PP-päiviä pidetään kerran viikossa ja muuten saa syödä muka mitä haluaa ( se kuulostaa hieman kyllä humpuukilta enkä aio kokeilla että söisin vaikka joka päivä roskaruokaa tai vastaavaa vaan pysyn karppina hyvinvointini takia )
Puuro myös tarjottiin aina kermavaahdon ja lakkahillon kera ja mantelia ei unohdettu koskaan. Olin nuorena töissä Kirsti Paakkasen mainostoimisto Womenassa, Joka joulu keitimme Voiton puuroa - Viktorian riisipuuroa Kirstin perinteisen reseptin mukaan
-. -. -. -. -. -. -. P. ä. i. v. l. s. e. k. o. 1. 5. a. h. n. y. ö. j. p. 2. 0. g. r. m. ,. t. 4. 7. u. K. L. S. d. O. ). T. M. c. (. b. E. f. G. R. N. I. J. A. D
-. -. -. -. -. -. -. -. J. o. k. u. a. i. s. t. e. n. r. ä. l. p. m. ,. v. h. d. K. j. V. y. ö. D. ". 5. 0. E. 4. 1. 8. g. 3. 6. P. (. L. ). 2. N. S. b. c. R. O. f. =. A. C. X. ) l. k g. m g
Kun vaivautuu opettelemaan kuorimaan ja paloittelemaan kasvikset niin näpsäkästi, että homma hoituu nopeammin kuin ehdit sanoa ”Temptation Island alkaa kohta”
Erkaumaa ei aina ole helppo itse testata tai todeta, mutta koukkuselinmakuulta päätä ylös nostettaessa voidaan havainnoida, pullistuuko vatsan keskilinjaan ”patongin mallista kohoumaa”
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. S. o. k. e. r. i. t. n. s. y. u. h. a. ä. l. v. M. m. d. p. ,. j. T. J. ö. O. f. E. g. K. R. I. N. >. P. L. (. ). H. V. 4. 1. A. 2. c. w. 3. b. 5. 0. Y. 8. 9. d l. t l
Ei ainakaan tuu sitä rummaa image not found tjsp-kuvvaa ja onpahan sitten saman aiheen postaukset tunnistettavissa, harvemmin kun lankalaihispäivityksiin kuvia mistään lisäilen
Minulle karppaaminen on ollut aina vaikeampaa kuin miehelleni, jolle ko. Kesällä tuo karppaaminen vähän unohtui tai oli vaikeampaa - jäätelöiden houkutusta oli vaikea vastustaa
Macaronssit ovat herkkiä ja ne eivät aina onnistu, vaikka ohje olisi hyvä ja tekisit kaiken oikein. Luontaisesti vanhenneet eli "Parasta ennen" - päiväystä lähenevät munat ovat heti valmiita käyttöön
400g sika-nauta jauhelihaa. Yhdistä korppujauhot, karpalot, timjami, kuullotettu sipuli ja kerma, lisää jauhelihat ja mausteet, sekoita taikinaksi4. Voit paistaa pihvit kypsiksi asti pannulla tai nostaa 150 asteiseen uuniin kymmeneksi minuutiksi kypsymään loppuun
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.