Pekoni-juustopiiras - Quiche Lorraine
Food Mood by Tee
Food Mood by Tee
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 125 g voita
  • 240 g jauhoja
  • suolaa
  • 1 muna 1 tl sitruunamehua
  • 60 g voita (jos käytät pekonia voita ei tarvita kuin sipulien paistamiseen)
  • 1 pieni sipuli
  • 2 pientä tai 1 iso purjo
  • 3 valkosipulinkynttä 150 pancettaa/pekonia
  • 3 dl kermaa
  • 3 munaa 2 munan keltuaista
  • 2,5 dl gruyere-juustoa tai esim. Valion Alppi Kreivi
  • 125 g butter
  • 240 g plain flour
  • Pinch salt
  • 1 egg
  • 1 teaspoon lemon juice
  • 60 g butter
  • 1 small white onion, finely diced
  • 2 texter leeks, washed and thinly sliced white and green
  • 3 cloves garlic, minced
  • 150 g flat pancetta, cut into fine lardons
  • 300 ml pure cream
  • 3 eggs
  • 2 egg yolks
  • ½ cup grated good quality gruyere cheese

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.