Lehtevät joulutortut, resepti 2
Gluteenitonta leivontaa
Gluteenitonta leivontaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 tl psylliumia
  • 1 tl
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl sokeria
  • 1/10 tl
  • 50 g voita
  • 1½ dl kylmää vettä
  • 1 tl konjakkia
  • tai rommia
  • 100 g voita
  • 2 rkl perunajauhoa
  • 1 kananmuna torttu
  • 16 cm
  • 1. Kunnolla sekaisin oleva voi ja jauho.
  • 225 asteessa noin
  • 15 minuuttia Uunin tulee olla täysin lämmennyt ennen kuin tortut laittaa sinne, muuten voi valuu taikinan välistä ja tortut eivät kohoa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.