Kauli taikina jauhotetulla alustalla noin 1 1/2 sentin paksuiseksi ja noin 22x32 sentin suuruiseksi, tasareunaiseksi suorakaiteeksi. Kauli taikina kahdessa erässä noin 1/2 sentin paksuiseksi suorakaiteeksi. Nosta pelti 225-asteiseen uuniin ja paista 10. 2 dl vettä. 1/2 dl tomusokeria
250 g maitorahkaa. Tortut laitetaan jäisinä paistumaan 225 asteeseen (uunin tulee olla täysin lämmennyt) ja paistetaan noin 15 minuuttia tai kunnes tortut ovat saaneet kauniin värin. Mikäli kaikki on mennyt niin kuin pitää, tortut kohoavat uunissa 2-3 kertaisiksi ja niihin tulee lehtevyyttä. 250 g maitorahkaa
2. 2. 2. 2. M. i. e. t. n. l. ,. ä. m. s. h. p. o. a. j. r. v. u. k. J. R. d. K. y. T. O. ö. /. D. (. ". ). P. 6. 4. 1. S. L. 0. -. 3. E. V. I. z. H. g. W. G. <. u l. k p. d l
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. I. t. s. e. h. y. v. o. i. a. k. n. d. m. u. p. T. ä. j. l. r. ,. 1. 0. -. V. 4. (. ). 5. g. ¼. L. K. M. . N. 3. Ä. ö. P. 6. 7. 8. E. 9. /. ½. x. c. H. S. d l
Kyseessä on siis maidoton, gluteeniton ja halutessaan myös täysin sokeriton resepti. (Jos haluat täysin sokerittoman reseptin, voit korvata fariinisokerin esimerkiksi lusikallisella kanelia
Reseptin alkuperä. Ainekset (noin 24 kpl). 0,25 tl suolaa. 250 g voita (jääkaappikylmänä). 250 g maitorahkaa. noin 200 g paistonkestävää luumumarmeladia. Laita uuni lämpenemään 225-asteiseksi. Voitele joulutortut kevyesti vispatulla kananmunalla ja paista torttuja 225-asteisessa uunissa noin 10-12 minuuttia. 0,25 tl suolaa. 250 g voita (jääkaappikylmänä). 250 g maitorahkaa. noin 200 g paistonkestävää luumumarmeladia
Itse nukuin viime yönä uskomattomat 12 tuntia eli kellon ympäri ja voin sanoa, että uni tuli todellakin tarpeeseen ja nyt on jälleen todella hyvä olo. 2,5 dl vettä. 2,5 dl vettä
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. M. e. i. l. ä. t. y. k. n. m. s. a. v. u. o. h. j. p. r. T. ,. -. P. ). 1. d. J. Ä. Y. E. . L. O. H. I. A. R. S. K. 5. g. /. (. 0. 3. 4. V. ö. f. N. ♥. l. d l. t l. g )
Kaikkiaan torttuja tuli 20 ja hilloerä oli siihen määrään juuri sopiva. 280 g Chorizo raakamakkaraa. 2 valkosipulin kynttä. 2 rkl muscovadosiirappia. 2 rkl sherryviinietikkaa. Kiehauta ja anna poreilla miedolla lämmöllä 20 - 30 min, kunnes seos muuttuu hillomaiseksi. 1/2 annosta chorizohilloa. Lisää torttujen päälle reilu teelusikallinen chorizohilloa ja paista torttuja uunissa 225 asteessa n. 12 - 15 min. 1/2 annosta chorizohilloa. Paista torttuja uunissa 225 asteessa n. 15 - 20 min. 280 g Chorizo raakamakkaraa. 1 punasipuli 2 valkosipulin kynttä. 2 rkl muscovadosiirappia. 2 rkl sherryviinietikkaa. 1/2 annosta chorizohilloa
Jo vuosikausia olen tehnyt tortut ystäväni Terhin blogin reseptillä. 250 g voita. Paista 200-asteisessa uunissa, kunnes tortut ovat saaneet hieman väriä. 250 g voita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.