Käärmekakku M’hanccha, makea lehtevä kierrekakku, jossa läpikuultavan ohuiden filotaikinakerrosten välissä hunajaa ja pähkinöitä, marokkolaisittain käärmekakku, kreikkalaisittain kierretty baklava tässä ras el hanout’illa terästettynä Herkkusuun lautasella
Raparperipiirakka kauramuruseoksella (pellillinen) T. a. r. u. n. i. k. t. -. b. l. o. g. s. e. y. h. v. ä. p. j. m. ,. d. P. /. V. M. ö. S. f. +. K. 4. 1. 2. 0. Y. 7. 5. 3. L. ½. R. (. ). J. d l. t l Mustikkasuu
Turkkilaista ruokaa: Nohutlu (domatesli) pilav Jos minun täytyisi nimetä yksi yksittäinen, turkkilaiseen keittiöön olennaisesti kuuluva ruoka-aines, olisi se ehdottomasti riisi From Karoliina
Gözleme, turkkilainen täytetty leipä Apua, minne tammikuu on karannut. Kohta on jo helmikuu. Blogiakaan en ole ehtinyt ahkerasti päivittämään Kokkailua kaksiossa