Aasialaiset maut ovat olleet mieleeni jo useamman vuoden. Suunnilleen yhtä kauan olen haaveillut illallisesta Helsingin aasialaisten makujen helmissä, Farang- ja Gaijin-ravintoloissa
Kyllä se vaan niin on, että kesällä kaiken pitäisi olla mahdollisimman nopeaa ja simppeliä. Pienillä jutuilla saa kuitenkin perinteikkäisiinkin ruokiin uutta potkua ja makua
2 annostaValmistusaika noin 1 tunti ja 30 minuuttiaGrillikylki. 700 g porsaan kylkeä luillamerisuolaa1 pullo / 505 g Santa Marian american BBQsauce hickory’a (siitä pullosta riittää isomman määrän grillilihan maustamiseen)Grilliperunat
H. e. r. k. u. l. i. s. t. a. (. K. v. S. ä. ). J. h. n. o. m. g. y. L. p. b. j. M. ,. ". d. B. Q. c. w. G. -. N. 2. ö. 1. 0. 4. A. 3. T. P. C. /. 6. 8. ) l. k g