A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. -. 2. V. k g. t l
lauantai. De luxe- kalapuikot Hasselbackan perunoiden ja fenkolin kanssa, ooh. lauantai Oct. Pakastimessa on ollut jonkin aikaa seitiä, jolle en ole oikein keksinyt sijoituskohdetta
L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. -. A. O. &. ä L. d l. t l
Kaiken tämän lisäksi vastaleivotun brownien tuoksu on ehkä parasta mitä tiedän ja minun tekisi mieli heti survoa kolme palaa suuhuni ja jättää kuvaukset kesken ja vain nauttiabrownieiden vastustamattomasta mausta
Nypi kylmä voi jauhojen sekaan murumaiseksi seokseksi. Ainakin minulle juuri lapsuudesta tutut karviaisetkin olivat vihdoin kypsiä ja niitä tuli kerättyä muutama litra
Tarjoile jäähtynyt pot de crème kauralastujen kanssa. Rapeat kauralastut maistuvat lisänä. Suklaapotti, Pot de crème, on näppärä suklaajälkiruoka, jonka voi valmistaa hyvissä ajoin suurellekin joukolle
Nopea käyttäminen kiehuvassa vedessä ja reunojen irrotaminen veitsellä lopulta onneksi auttoi eikä tarvinnut moussemaista jäädykettä lusikoida suoraan vuoasta
Toki lajikkeissa ja sadoissa on suuria eroja tulisuudessa eli kapsaisiinin määrässä, mutta näiden yleisimpien kaupan chilien kohdalla jutun juju on myös riipiä lusikalla koko valkoinen siemenliha pois siementen kera, jolloin pelkästään chilien "nahka" jää jäljelle
reilu loraus oliiviöljyä. Ruuan voi tehdä valmiista äyriäiscocktailpakasteesta ja tai vaikkapa pelkistä katkaravuista (arroz de camarões tai arroz de gambas, katkojen koosta riippuen)
Kauli sitten taikinasta noin kahden millin paksuinen levy ja ota siitä pyöreitä paloja. Paista paprikapalat lähes kypsiksi, lisää paprikajauhe, valkosipuli, pinaatti ja chili
Saat tästä helpohkosti pääruoan, mikäli keität lisukkeeksi riisiä, jonka sekaan sekoitat purkillisen huuhdeltuja ja valutettuja purkkipapuja ja ripauksen chilikastiketta sekä limenmehua
Crepes, tai krepit suomenkielellä, ovat alkujaan Ranskan Normadiasta tulevia ohuen ohuita rapeita ohukaisia, ja niiden kuuluisin version on Crepes Suzette, jotka ovat appelsiinillä maustettuja kreppejä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.