Riistamakkarat
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 1  kg hirven, peuran tai kauriin lihaa
  • 200  g silavaa tai hyvin rasvaista siankylkeä
  • 1  dl tuoreita tai kuivattuja, liotettuja suppilovahveroita tai muita kauden sieniä
  • 1 sipuli
  • 2  tl valkopippuria
  • 1  tl mustapippuria
  • 0,5  dl tuoretta persiljaa silputtuna
  • 1-2 rkl tuoretta salviaa tai 1 tl kuivattuna
  • 1 varsisellerin varsi
  • 2  rkl suolaa
  • 1  dl sherryä tai portviiniä
  • 2  tl hakattua chiliä
  • 3  tl paprikajauhetta
  • 1  dl vettä
  • noin 3 metriä sian suolta, jota saa lihakauppiaalta etukäteen tilaamalla

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.