Posti toi ihanan uutuuskirjan. 153 sivua pelkkiä karkkeja. Elizabeth LaBaun kirjoittama Maailman paras karkintekijän käsikirja opettaa tekemään kaikenlaisia karkkeja kovista sokerikarkeista hedelmätoffeisiin
Koulut alkoivat ja se tarkoittaa paluuta välipalavaihtoehtojen mietintään. Ennen selvisin aivan hyvin pitkistäkin koulupäivistä ilman välipaloja, mutta nykyisin nälkä alkaa huudella kesken päivän
Tein muutama viikko sitten proteiinipatukoita itse ja lupasin tulla jakamaan reseptin teille. Ohje on netistä napattu, enkä tiedä alkuperää koska sama ohje löytyy monelta sivulta
Kuori ja raasta porkkanat. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu rasva, porkkanaraaste, ananasmurska liemineen sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet
I. t. s. e. h. d. y. p. r. o. a. u. k. v. l. ä. i. j. N. n. ,. m. A. (. ). ö. J. K. P. S. f. T. Y. L. 2. O. M. g. E. 8. 0. 5. 1. -. b. w. 6. R. c. 9. 4. 3. g l. d l
Olen jo pidemmän aikaa himoinnut pinaattia, missä muodossa tahansa oikeastaan. Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä pastasimpukoita ricotta-pinaatti täyttellä, mutta koska kauppaan en jaksanut mennä, päädyin tekemään ''version'' siitä mitä löytyi
Koulu alkanut ja työt, bläh. Harmittaa, kun ei ole ollut aikaa kirjoitella reseptejä muistiin. Ainakin yksi hyvä falafel-resepti odottaa vielä uusintakokkausta, jottasaisin reseptin talteen ja muistiin
E. d. e. l. i. s. t. p. r. o. n. a. u. k. j. v. h. y. ä. ,. m. P. A. L. J. O. N. T. ö. K. f. g. +. '. ). R. 1. 8. (. 3. -. 0. 5. 2. S. M. V. /. 7. c. H. 4. b. d l. r k. t l