Piti tekemäni mustikkapiirakka tuolla vanhalla ohjeella, mutta gluteenittomana, ei vaan ollut neljää munaa, tässä siis hieman pienempään piirakkaan, kolmen munan versioon
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. P. u. l. a. p. o. h. j. i. n. e. m. s. t. k. r. I. ä. d. g. ". v. ,. N. y. ö. T. K. G. b. 3. (. ). ½. 2. 1. 7. 8. S. 0. /. L. Ä. 5. M. R. A. d l. t l
Lopuksi muistuttaisin kaikkia lukijoita käynnissä olevasta Suvun paras resepti -kilpailusta, jossa Antipastaakin on mukana annoksellaan "Possua melkein metsästä"
reilu 1 l mustikoita, 1/2 dl sokeria ja 2 tl gluteenitonta perunajauhoa (Sekoita sokeri ja perunajauhot mustikoiden sekaan). Peitä leivinliinalla ja kohota kuuman vesihöyryn päällä tai huonenlämmössä 20-30 minuuttia. Paista mustikkapiirakkaa 220 asteessa n
Mustikkapiirakkaa voi tuskin koskaan syödä liikaa. Minulla pravuurimustikkapiirakkana oli pitkään vaniljajugurttitäytteinen mustikkapiirakka, jonka olin löytänyt jostain vanhasta keittokirjastamme (alunperin punaherukkapiirakkana)
Hyvin maistui niin pikku-ukolle kuin miehellekin ja kylkeen vähän kauravaniljakastiketta, niin avot. Perus mustikkapiirakka maistuu kyllä aina ja nyt tein pohjan gluteenittomana
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.