Burgundinpataa, ruskeiksi haudutetut sipulit ja paistetut herkkusienet
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1,4 kg naudan etuselkää, ulko- tai sisäpaistia
  • 200 g porsaan kylkisiivuja tai pekonia suikaloituina
  • 7 dl punaviiniä
  • 2 dl lihalientä, tarvittaessa vähän enemmän
  • 1 porkkana siivutettuna
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuina
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1 rkl timjamia hienonnettuna
  • 1 laakerinlehti 20 pikkusipulia tai 16 pientä salottisipulia ruskeaksi haudutettuina lihaliemessä (ohje alla)
  • 400 g herkkusieniä lohkottuina neljään osaan ja voissa paistettuina (ohje alla)
  • suolaa ja mustapippuria
  •  
  • paistamiseen
  • 1,5 rkl voita
  • 1,5 rkl öljyä
  • 400 g herkkusieniä lohkottuina neljään osaan
  • 3 rkl voita
  • 1,5 rkl öljyä
  • suolaa ja musta- tai valkopippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.