Kuori salottisipulitja halkaise ne pituussuunnassa. Ohje on peräisin Thomas Rode Andersenin kirjasta “Paleokeittokirja – kivikauden ruokaa modernilla otteella” (Atena)
Paista herkkusienetruskeiksi voi-öljyseoksessa paistinpannulla. Paistetutherkkusienet ovat edullisia ja valmistuvat nopeasti, ja niitä voi käyttää esimerkiksi pääruoan lisukkeena, alkuruokana tai välipalana
Mietein loppuviikolla, mitä sitä tekisi karjalanpaistilihoista sunnuntaina ruoaksi. Koska karjalanpaistia juuri syötiin, ei tehnyt mieli käyttää lihoja siihenkään
Kuori ja hienonna sipulit sekä valkosipulinkynsi. Tai no, meillä tätä komboa mussuteltiin itse asiassa ihan arki-illan terveellisenä hemmotteluiltapalana, ja annos ajoi asiansa loistavasti myös tässä yhteydessä
Samalla pilko porkkanat, sipulit, valkosipulit rouheasti ja lisää kannelliseen uunivuokaan. Tosiaan unohdin ihan kokonaan ja kauheella kiireellä väsäsin tämän padan, jotta kerkisi olla useamman tunnin ennenkö mieheni tulee kotia
Kuori salottisipulitja puolita valkosipuli. Lisää vuokaan salottisipulit, porkkanat, chiliviipaleet,. Olen aina ihaillut ja jollain lailla kadehtinutkin jenkkien
Heitä pannulle sipulit, porkkanat ja pavut ja pyörittele hetki. Voihan sitä valmiiksi leikattuja pihvejäkin ostaa, mutta mitä vähemmän lihaa on käsitelty ennen pakettiin laittamista niin sitä edullisempaa se on
Ja kypsentämättömänä herkkusienet ovat ihania vihersalaatin joukossa,. Itse tykkään varsinkin pikkujouluihin viritellä tarjolle jotain uutta ja erilaista, mieluusti tekisin sen myös jouluaaton tarjoiluiden osalta
N. ä. m. d. o. n. i. t. s. v. a. e. r. l. p. k. u. ,. y. J. g. h. j. K. U. I. S. A. P. T. E. D. O. (. 1. 2. L. ). 3. 5. 0. f. ö. -. 8. V. /. Y. M. R. 6. 7. %. Ä. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.