LOHTA, PARSAA JA HOLLANDAISEKASTIKETTA
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 600 g merilohta fileenä
  • 1/2 sitruunaa nippu vihreää parsaa (n.12 kpl)
  • 3 kananmunan keltuaista
  • 3 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl vettä
  • 1 tl mustapippureita
  • 2 laakerinlehteä
  • 200 g voita pehmeähkönä ja kuutioituna
  • 15 min tai kunnes on kypsää (älä ylikypsennä - lohi saattaa kypsyä nopeamminkin jos filee on ohutta). Valmista sillä välin hollandaise.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.