Karamellipossua ja korianterisalaatti
Keittiökriitikko
Keittiökriitikko
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Karamellipossu
  • 3-4 annosta
  • 1 kg porsaan etuselkää tai lapaa
  • (1dl rypsiöljyä)
  •  
  • haudutusliemi
  • 1 valkosipulinkynsi pari viipaletta inkivääriä
  • 5 korianterinoksaa
  • 3 tähtianista 2tl merisuolaa
  • 0,75 dl muscovadosokeria
  • 2 dl valkoviiniä
  • 1 dl soijaa
  • 1 l vettä
  •  
  • karamelli
  • 300 g muscovadosokeria
  • 3 tähtianista 0,75dl vettä
  • 1,5 dl haudutuslientä
  •  
  • lisukkeet
  • 2 punaista chiliä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa/riisiviinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • paahdettua sipulirouhetta
  •  
  • korianterisalaatti
  • 1 puntti korianteria
  • 1 puntti thaibasilikaa
  • 1 lime chilin marinointilientä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.