UUNILOHTA VIHREILLÄ PAVUILLA, SIITAKESIENILLÄ JA PURJOLLA SEKÄ KERMASSA HAUDUTETTUA PINAATTIA JA MUSTAKAALIA
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • n.800g norjalaista lohifileetä (pyrstöpää)
  • 15 cm pätkä purjoa
  • 250 g pitkiä vihreitä (haricot) papuja
  • 100 g siitakesieniä
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl luomuvoita
  • loraus ekstraneitsytoliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • suolaa, mustapippuria
  • 2-3 tomaattia suolaa, mustapippuria
  • oreganoa
  • 100 g mustakaalia
  • 70 g pinaattia
  • 1 rkl luomuvoita
  • 2 dl luomu ruokakermaa
  • 2 tl dijonsinappia
  • suolaa, mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.