Äitini on innokas kasvimaanlaittaja ja kotipihan satoa on meillä saatu syödä aina. Tänä kesänä avomaankurkut kasvoivat ihan salaa katseilta piilossa ja satoa riitti säilöttäväksi asti
Hehe, tässä äidin parin viikon takaiset (jestas että aika kuluu nopeasti) tuliaiset Heinolasta. kuningatar- ja mansikka-raparperihillot ja pari purkillista sipuli-etikkakurkkuja
Reseptin nappasin Rajamäen-sivuilta, mutta sovelsin omaan makuuni sopivaksi. Monissa ohjeissa käytetään mustaherukan lehtiä, mutta meillä ei valitettavasti VIELÄ löydy näitä pensaita
Säilöntäpuuhat jatkuu, nyt vuorossa maustekurkut. Aikomuksena oli tehdä maustesekoitus itse mutta halusinkin päästä helpolla ja ostin viime vuonna hyväksi havaitun Meiran maustesekoituksen, jossa on suolan lisäksi sinapinsiemeniä, maustepippuria, piparjuurta ja valkosipulia