Intialainen menu
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 800 g broilerin fileetä
  • 1 ½ dl turkkilaista jogurttia
  • 3-4 rkl tandooritahnaa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • 1 lime lohkoina
  • 15 minuuttia Voi
  • 3 tomaattia pieni
  • 1 pieni sipuli hienonnettuna
  • 1 tl garam masalaa
  • ½ tl raastettua inkivääriä
  • 2-3 rkl viinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • ½ dl sokeri
  • ½ dl korianterisilppua
  • koristeluun
  • 2 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 dl karkeaksi raastettua kurkkua valutettuna (käytä suolaa itkettämään kurkku, muista huuhtoa suola pois, purista ylimääräinen vesi pois)
  • 1 dl tuoretta korianteria tai minttua hienonnettuna
  • 1 rkl Sukrin
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
  • 1 tomaatti
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 tl garam masalaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • ¾ tl kurkumaa
  • 3 dl vettä
  • 1 dl punaisia linssejä
  • 1 tl suolaa
  • 1 iso punasipuli
  • 2 valkosipulin kynttä silputtuna
  • 1 pss pakastepinaattia (150 g)
  • 1 pkt halloumia (200 g)
  • 1 tl garam masalaa
  • 2 dl turkkilaista jogurttia tai kookosmaitoa
  • 3 limetinlehteä
  • ½ sitruunan mehu

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.