Marenki-sitruunatuorejuustokakku
Ruokailmiö
Ruokailmiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 75 g vehnäjauhoja (n. 1 dl ja 1 rkl)
  • 45 g voita
  • 1 rkl sokeria
  • 1 ison sitruunan mehu (n. 60 ml)
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 1 dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 2 tl maissitärkkelysjauhoa
  • 200 g tuorejuustoa
  • ½ prk rahkaa (125 g)
  • 1 dl vispikermaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 dl sitruunatahnaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 liivatelehteä
  • 1 rkl vettä
  • 34 ml vettä
  • 130 ml sokeria
  • 175 asteessa noin
  • 3. Valmista täyte

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.