Parasta: Lasagne by Masterchef Australia
Thetki
Thetki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 300 g possun jauhelihaa
  • 300 g naudan jauhelihaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 kg sipulia, silputtuna
  • sipuli
  • 1 kg tomaattia, kuorettomia (luumutomaatteja tölkissä)
  • 400 ml paseerattua tomaattia
  • 3 rosmariinin oksaa
  • 4 timjamin oksaa + pari tl lehtiä
  • suolaa
  • pippuria
  • 5 dl oliiviöljyä
  • 10 salottisipulia, silputtuna
  • 20 valkosipulinkynttä täytteeseen:
  • 8 pientä perunaa, keitettynä
  • 5 keitettyä munaa
  • 110 g mozzarellaa
  • 16 viipaletta pekonia tai ilmak.kinkkua
  • silputtua persiljaa
  • 250 g jauhoja
  • 8 munan keltuaista
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa ja ripaus mustapippuria. Vaivaa taikinaa lastalla, kunnes seos alkaa jäädä kiinni kulhon reunoille. Muotoile märillä käsillä pieniä palloja. (ei pingispalloa isompia!).

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.