Meksikolainen ruoka on kevyen dieetin murha. Viime lauantai-ilta menikin ähkyssä. Odotin eniten tostadasia, jota en ollut vielä koskaan maistanut, mutta joka kuulosti taivaalliselta
Muistatteko vielä ”Vihtori ja Klaara”-sarjakuvan. Se kertoo Vihtori Vuorenkaiusta ja vaimostaan Klaarasta, joka inhoaa Vihtorinsa lempiruokaa, lammaskaalia
Kiire ei hellitä tänäkään vuonna,joten jatketaan näiden nopeidenja helppojen ruokien tekoa. )200-250 g nuudeleita400 g naudanlihasuikaleitaripaus suolaavoita tai margariinia2 porkkanaalihaliemikuutio1-1½ dl vettäinkivääriä jauhettunajauhettua chiliäsoijakastiketta2 dl turkkilaista jogurttiaKeitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan
Tämä ateria ei väreillä turhia koreillut, mutta maku olikin sitten ihan kohdillaan. Ja kaiken lisäksi aterian ainekset olivat lähiruokaa ja omavaraistaloutta parhaimmillaan
Parhaassa lasagnessa on paljon kastiketta ja se on ihanan lölllöä. Kotona lopputulos on harvoin ollut tuollainen, koska en jaksa tehdä tuorepastalevyjä ja keittää niitä
Eggs Benedict. Benedictin tai Benediktinmunat. Klassinen brunssille sopiva ruoka jossa rapeaksi paahdettua pekonia ja uppokeitettyjä löysiä munia kermaisen samettisessa ja syntisen paksussa kullankeltaisessa Hollandaisekastikkeessa, voissa nopeasti paistetun tuoreen pinaatin kera perinteisesti englantilaisen muffinin päällä