Pikkujouluruokaa: Bo ssäm
Helloillamme
Helloillamme
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1,5 kg:n pala luullista possunlapaa (yhtenä tai kahtena viipaleena)
  • 1/3 dl sokeria
  • 2 rkl karkeaa suolaa
  • 2 tl karkeaa suolaa
  • 2 rkl luomuruokosokeria tai ruokokidesokeria
  • 4 dl keitettyä jasmiiniriisiä (meillä villiriisisekoitusta)
  • 3 isoa salaattia, joissa suuret ja taipuisat lehdet (esim. keräsalaatti)
  • 4 punaista chiliä ohuina viipaleina
  • 125- asteisessa uunissa
  • 6 tuntia Valele paiston aikana muutaman kerran lihasta irtoavalla paistoliemellä
  • 250 asteeseen Sekoita
  • 2 tl merisuolaa ja
  • 2 rkl luomuruokosokeria tai ruokokidesokeria
  • Vie liha tarjolle kokonaisena. Käytä tarjoiluvälineinä haarukoita, joiden avulla lihaa voi repiä salaatinlehtien täytteeksi. (Itse kyllä revimme sen haarukalla suikaleiksi ennen tarjoilua, suosittelen.)
  • Inkivääri-kevätsipulikastike
  • 2 nippua kevätsipulia (noin 10 vartta)
  • 5 cm:n pala tuoretta inkivääriä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 tl riisiviinietikkaa
  • ½ tl suolaa
  • Pikkelöidyt kurkut
  • 1 kurkku 2 rkl väkiviinaetikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • 2 tl suolaa
  • Sinapinsiemenmajoneesi
  • 1 ps sinapinsiemeniä (40 g)
  • ¾ dl vettä
  • ¾ dl riisiviinietikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl majoneesia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.