Palattuani Saksasta käväisin nopeasti myös vanhempieni luona. Mamin kanssa sitten päädyttiin yhdessä kokkailemaan jo melkein unohtunutta merimiespihviä
Kuten blogistani ehkä huomaakin, meillä tykätään syödä paljon kanaruokia =D se vain on niin hyvää. ) Tänään tein meille kanapastaa aineksista mitä kaapeista nyt sattui löytymään
Risotto on jossain tuon broileri ja rucolaröykkiön alla. D Suppilovahverorisotto (4 annosta) 4 dl arborio-riisiä1/2 dl oliiviöljyänokare voita1 pieni sipuli1 l kana- tai kasvislientä 2 dl kuivaa valkoviiniän
Ihan kauhea kuva, salama sai kastikkeesta jotenkin hopeista. Koitan nyt viimeinkin saada näitä joulureseptejä tänne näpyteltyä, että ovat ittelläkin tallessa tulevia vuosia varten
Tämä ohje on alunperin Sikke Sumarin Ruokaa rakkaudella -ohjelmasta. Itse en tosin tehnyt lihamureketta, kuten Sikke, vaan pyörittelin jauhelihamassasta pienempiä rullia, jolloin ne sai kivasti aseteltua lautaselle
Mies tykkää hirmuisesti porsaanlihoista,etenkin kinkusta,lavasta ja kyljestä. Tätä ruokaa ollaan syöty tänä kesänäkin aika usein(ei olla tehty grillissä,vaikka varmasti voisikin)tätä haudutellaan pitkkään miedossa lämmössä,luu irroitetaan ja liha paloitellaan tarjolle,NAM