Keitot ovat hyviä arkiruokia. Ne valmistuvat melko nopeasti ja ovat hyviä vielä seuraavanakin päivänä uudelleen lämmitettynä, eli sopivat hyvin myös eväsruoaksi töihin
Keitot koristeltunaTarjosin illallisilla melkein hetken mielijohteesta savuporo-juustokeittoa alkupalaksi, koska kasvispääruoka mieheni mielestä suurinpiirtein huusi lihaa alkuun
Perunakeitot ovat helppoa kotiruokaa, täyttävää ja edullistakin vielä. Normaalisti kotikeittiössä perunakeitto valmistetaan siten että kaikki ainekset kattilaan, keitellään kunnes kaikki on kypsää ja valmista on
3-4 annostaValmistusaika 20 minuuttiaTässä kaksi yksinkertaista ohjetta, mihin on käytetty 1 pkt Saarenmaan pizzakatetta (kinkkukuutioita, 370 g) ja 1 pkt Monsurrò’n pasta fusillia (500 g)
Josko taas vaihteeksi kirjoittelisin ruokapostauksen, kun hiihdotkin jo tellusta loppuivat. ) Meidän perheen ehdoton lihapatasuosikki, jonka olemme nimenneetkin herkkulihapadaksi, maistuu takuuvarmasti kaikille
Syksy on niin ihanaa aikaa, kun kasvikset ja vihannekset eivät hinnallaan päätä huimaa. Uunissa paahdetut ja ruokaan pilkotut paprikat ovat upean makuisia (ja minähän tunnetusti en ole paprikan ystävä, mutta näissä padoissa paahdettu paprika on oikeasti taivaallista)
Päivästä tuli karjalaisteemainen, kun päätin tehdä Koskenlaskijan lihapataa karjalanpaistilihoista ja lisäksi mieheni teki ylijääneestä perunamuusista lepuskoja
Pitkään uunissa hautuneet liharuoat maistuvat parhaalta talven pakkassäillä. Uusi suosikkini on naudanpaistista tehty "karjalanpaisti", jossa on reilusti porkkanaa ja sipulia lisukkeena
Näihin aikoihin järjestetään jos jonkinmoista illanistujaista ja glögijuhlaa - täysin ymmärrettävää. Pimeyden vallitessa sitä joko käpertyy viltin alle odottamaan valoisempia päiviä, tai sitten sitä osallistuu kaikenlaisiin "etuliite-Pikkujouluihin"