Suomalaista juhlaruokaa kesään ja talveen. Rosolli on ihan ehdoton joulupöydän salaatti. Se sopii erinomaisesti myös keskikesän juhla-aterialle, koska toreilta on saatavissa uuden sadon kasviksia salaattiin
Tein pieniä muutoksia ja lisäsin kanelia - se vaan kulkee omenan kanssa käsikädessä. kanelia. kanelia. 5-6 suomalaista omenaa (hapan lajike). Ripottele lopuksi 3 rkl sokeria ja noin 1 tl kanelia piirakan päälle. 5-6 suomalaista omenaa. 1 tl kanelia
800 g porsaan kassleria eli niskaa. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan
En ole koskaan ennen käyttänyt liljankukkia ja koska keitossa oli jo muutenkin paljon makua, minulle jäi hieman epäselväksi mitä ne toivat keittoon (paitsi eksotiikkaa
Viime viikolla tuossa lähimarketissa oli 7,90kg suomalaista paahtopaistia. Aina välillä saa kaupoista tarjouksessa todella edullisesti naudan sisä- ja paahtopaisteja 9,90kg jne
Tänään toteutin tämän simppelin laatikkoruuan. Lado pohjalle kerros eli puolet perunaviipaleista. n 300 g kirjolohta fileenä (suomalaista) suikaleiksi leikattuna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.