Suklaakakussa on käytetty maidotonta Plamil tummaa suklaata, joka on maultaan aika kitkerä. Mielestäni kakkuun jäi aavistuksen tuota kitkerää makua, joten halutessaan voi oman maun mukaan säädellä muiden aineksien, kuten sokerin, määrää
Söin viime perjantaina työkaverini tekemää suklaakakkua, joka oli taivaallisen hyvää. Pyysin tietenkin heti reseptin (joka taitaa olla alunperin Kinuskikissan), jota tulikin heti viikonloppuna testattua, kun sain vieraakseni maitoallergisen ystäväni
Nyt löysin Malminmäen K-supermarketista GoGreen vispiä, eli kauravispiä. Luinkin netistä jo aiemmin, että monet pitivät sitä parhaimpana maidottomana vaihtoehtona kermalle ja totta puhuivat
Suklaapiirakka kokeilut jatkuvat. =). Mieheni on suklaaholisti ja sehän antaakin minulle hyvän syyn testailla erilaisia suklaakakku ja -piirakka ohjeita