N. ä. m. d. o. n. i. t. s. v. a. e. r. l. p. k. u. ,. y. J. g. h. j. K. U. I. S. A. P. T. E. D. O. (. 1. 2. L. ). 3. 5. 0. f. ö. -. 8. V. /. Y. M. R. 6. 7. %. Ä. d l. t l
Tämän takia blogini nimi ei ole Puolikauhukeittiö tai Pannu Puolikuumana. Valmistin ensimmäistä kertaa elämässäni kampasimpukoita tällä ohjeella, ja vaikka niiden kypsyys ja maku sinällään olivat balanssissa, kaipasin koko reseptiin hieman jotain ytyä joka olisi tehnyt annoksesta mieleenpainuvamman
I. t. a. l. i. s. j. v. r. n. k. M. o. ,. ". p. e. m. ö. d. ä. u. y. g. h. -. ). N. E. b. O. R. Z. c. (. A. 2. 1. 5. 3. 4. 6. 0. 7. H. V. P. L. /. J. T. S. 8. °. C. m l
U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Vaikka sokeri tai kanelisokeripäällysteinen donitsi maistuu mun suussa sille oikealle donitsille, nuo muutkin olivat aivan ihania ja niitä tulee taatusti tehtyä uudemmankin kerran
- Ruskista palapaistilihoja paistinpannulla yhdessä tai kahdessa erässä ja kaada ne pataan. Aivan täydellinen sunnuntairuoka on hitaasti uunissa kypsytetty palapaisti
Täytteeseen voit valita makusi mukaan tonnikalaa, jauhelihaa, kasviksia tai mitä jäkaapista löytyy. Täyte saa olla suht maukas koska kurpitsa imee uunissa itseensä kastikkeen makua
Näistä tuli kyllä niin hyviä, että enpä taida jatkossakaan lihapiirakoita rasvassa keitellä. Näin arkiruokana syötynä en halunnut lihapiirakoiden olevan ihan niin rasvaisia, joten valmistin piirakat uunissa
- Ruskista palapaistilihoja paistinpannulla kahdessa tai kolmessa erässä ja kaada ne pataan. Siinä on se tietty oma makunsa, tehdään se sitten porsaasta taikka naudasta
Samalla kun kastike hautuu, kuivaa “itkeneet” kesäkurpitsan viipaleet, ja paista niihin molemmille puolille kaunis ruskea pinta kuumallapannulla tilkassa öljyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.